ZAKELIJK

Bloum bedient ook de zakelijke markt! Een verzorgde entree is het visitekaartje van ieder bedrijf. Een luxe vaas met prachtige bloemen op de balie heet uw gasten een warm welkom. Wij zorgen op het moment dat u dat wenst voor een mooi boeket van verse bloemen zonder dat u er omkijken naar heeft. Een jubilerende medewerker verrassen met een mooi boeket? Laat het ons weten!

Bestellen kan op diverse manieren, waaronder telefonisch of per e-mail. Uw bestellingen worden verwerkt op een maandelijkse factuur, zodat u zo in een oogopslag kunt zien wat u bij ons besteld heeft.

hydrocultuur

Wil je niet al te veel onderhoud en verzekerd van een optimale luchtvochtigheid?

Denk dan eens aan hydrocultuur! Hydrocultuur is het kweken van planten in water waaraan voedingsstoffen zijn toegevoegd. De plant haalt zijn voedingsstoffen uit het water en heeft dus weinig water nodig. Aan de handige watermeter zie je of de plant voldoende heeft.

Hydrocultuur is milieuvriendelijk, functioneel en representatief en daarom dé oplossing voor een duurzame groenvoorziening. Het zorgt bovendien voor prettige atmosfeer door de gunstige invloed op de luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte. Dat verklaart waarom steeds meer bedrijven, instellingen, kantoren en scholen overgaan op hydrocultuur. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden!

Portfolio